CASHOUT - OSTANI U IGRI

Opcija Cash Out nudi mogućnost isplate tiketa pre nego što je opklada zatvorena.

Promocija je aktivna cele godine

Kako funkcioniše?

Cash Out je dostupan samo online igračima.

Cash Out je moguć samo na singl i multi tiketima, sistemski i split tiketi su izuzeti.

Cash Out je dostupan za prematch, live i mix tikete.

Da bi se Cash Out opcija mogla koristiti, mora biti dostupna (Priređivač nije odgovoran u slučaju da opcija nije dostupna iz tehničkih razloga, što uključuje, ali se ne ograničava na prekid internet konekcije, softversku grešku i dr.) i prikazana na tiketu uz trenutni iznos koji igrač može, ali i ne mora prihvatiti. Priređivač takođe nema obavezu da svaki upućeni zahtev za Cash Out-om od strane igrača prihvati.

O dostupnosti Cash Out opcije, njenoj obustavi, dopuni ili uklanjanju, odlučuje Priređivač u bilo kojem trenutku, po sopstvenoj proceni, što uključuje dostupnost iste samo za tikete u pojedinoj igri, za određene sportove, turnire, mečeve, opklade, kao i za igrače za koje Priređivač, usled bilo koje zloupotrebe i pokušaja neregularne naplate tiketa putem Cash Out opcije, zadržava pravo da retroaktivno suspenduje eventualnu isplatu, odnosno izvrši povraćaj sredstava koja su neregularno isplaćena (što uključuje, ali se ne ograničava na isplaćen Cash Out na tiketu koji je u trenutku zahteva već bio gubitan i/ili isplaćen Cash Out usled pogrešne obrade rezultata ili očigledne greške u ponudi za Cash out opciju na bilo kojem meču i slično).

Prilikom procesa Cash Out-a primenjuje se odlaganje (delay) koje može biti različito u zavisnosti od meč(ev)a odigranih na tiketu. Ukoliko u toku odlaganja dođe do promene aktivnosti opklade, promene kvote ili neke sistemske greške, zahtev za Cash Out-om može biti odbijen, o čemu će igrač biti obavešten porukom.

Ukoliko je Cash Out zahtev uspešno realizovan, iznos će biti prebačen na nalog (balance) igrača i dalje promene rezultata neće imati nikakav uticaj. Tiket koji je jednom isplaćen putem Cash Out opcije ne može se poništiti, niti ponovo naplatiti.

Cash out opciju nije moguće iskoristiti na tikete uplaćene bonus sredstvima, niti kombinovati na bilo koji način sa drugim promotivnim akcijama

Korišćenjem Cash Out-a, igrač bezuslovno prihvata Uslove korišćenja ove opcije kao i naše Opšte uslove korišćenja.