ČESTA PITANJA


Kako da se registrujem na HatBet sajtu?

Kako biste otvorili nalog i dobili svoje ulazne podatke, potrebno je da posetite jednu od naših HatBet poslovnica. Njihove lokacije možete pronaći na sledećem linku: 

https://hatbet.me/Page/cdc-locations

Nakon kreiranja naloga, stići će Vam aktivacioni mejl na adresu koju ste naveli pri otvaranju naloga. Potrebno je da kliknete na link koji se nalazi u mejlu kako biste uspešno aktivirali nalog. U aktivacionom mejlu se nalazi i automatski generisana lozinka koju treba promeniti kada se prvi put ulogujete na nalog. 

Ukoliko Vam ne stigne aktivacioni mejl, prvo proverite da se ne nalazi u nepoželjnoj pošti (Spam/Junk folder).

Ako ga ne pronađete, molimo Vas da kontaktirate našu Korisničku podršku na [email protected] sa adrese registrovane na svom nalogu. 


Kako da promenim lozinku?

Kako biste promenili svoju lozinku potrebno je da kliknete na svoje Korisničko ime u gornjem desnom uglu ekrana, izaberete opciju Podaci o nalogu i kliknete na Promeni lozinku. Neophodno je uneti staru lozinku, novu lozinku i potvrditi je.  


Šta da uradim ukoliko zaboravim lozinku? 

Ukoliko ste zaboravili lozinku potrebno je da kliknete na dugme Prijava, a zatim na opciju ZABORAVLJENA LOZINKA? gde je neophodno da unesete mejl adresu registrovanu na svom nalogu. Nakon toga dobićete mejl sa linkom za promenu lozinke. Kada kliknete na link, neophodno je uneti novu lozinku i potvrditi je. 

Ukoliko Vam ne stigne mejl za promenu lozinke, prvo proverite da se ne nalazi u nepoželjnoj pošti (Spam/Junk folder). 

Ako ga ne pronađete, molimo Vas da kontaktirate našu Korisničku podršku na [email protected] sa adrese registrovane na svom nalogu. 


Kako mogu da promenim svoju registrovanu mejl adresu?

Ukoliko želite da promenite mejl adresu registrovanu na svom nalogu, potrebno je da nam pošaljete zahtev sa nove adrese koju želite da koristite i da priložite kopiju/sliku nekog svog ličnog dokumenta kako bismo potvrdili Vaš identitet i izvršili traženu promenu. 


Kako da uplatim ili podignem novčana sredstva? 

Korisnici koji imaju otvoren nalog mogu vršiti uplate i isplate samo u poslovnici u kojoj su otvorili nalog. Onlajn metode plaćanja trenutno nisu dostupne na našem sajtu. 

 

Kako funkcioniše opcija Najava isplate? 

Na svom nalogu kada kliknete na svoje Korisničko ime, možete izabrati opciju Najava isplate. Opcija Najava isplate služi kao obaveštenje poslovnici da ćete doći po svoju isplatu. Nakon što unesete iznos koji najavljujete pojaviće se poruka da je operacija uspešno obavljena, a operateri u našoj poslovnici će dobiti obaveštenje da Vi želite da podignete novac u tom iznosu. Tek kada budete u samoj poslovnici, operater će povući novac sa Vašeg naloga i isplatiti Vam iznos lično. 

 

Kako mogu da uplatim tiket? 

Tikete možete odigrati direktno na našem sajtu ukoliko imate otvoren nalog. 

Takođe, tikete je moguće uplatiti i u nekoj od naših HatBet poslovnica čak i ukoliko nemate nalog. 

 

Šta je brzi tiket i kako mogu da ga odigram? 

Kako biste brže postavili tiket u nekoj od naših poslovnica, možete kreirati tiket koji želite direktno na našem sajtu i kliknuti na dugme SAČUVAJ. Zapišite kod koji Vam se pojavio na ekranu i koji važi naredna 2 dana. U poslovnici će na osnovu tog koda operater postaviti željeni tiket. 

* Napomena: Sve kvote su podložne promenama do potvrde opklade. 

 

Kako mogu da pratim sve transakcije na svom nalogu? 

Klikom na svoje Korisničko ime možete izabrati opciju Transakcije. Na toj stranici su zabeležene sve transakcije izvršene na Vašem nalogu (uplate, isplate, opklade - bilo da je u pitanju Standardni ili Bonus račun). Tiketi odigrani stvarnim novcem označeni su kao Opklade, a tiketi odigrani bonus novcem označeni su kao Bonus opklade.  U koloni Trenutno stanje prikazan je iznos dostupan na Vašem Standardnom računu, a u koloni Bonus stanje iznos dostupan na Vašem Bonus računu. 

 

Gde mogu da vidim sve opklade odigrane na mom nalogu? 

Klikom na svoje Korisničko ime možete izabrati opciju Moje opklade. Na toj stranici su prikazani svi tiketi odigrani na Vašem nalogu.   Pored tiketa postavljenih stvarnim novcem piše Standardni račun, a pored tiketa postavljenim bonus novcem piše Bonus račun. 

 

Kako funkcioniše opcija Cashout? 

Opcija Cash Out nudi mogućnost isplate tiketa pre nego što je opklada zatvorena. Dostupna je samo online igračima i važi za singl i multi tikete, za prematch, live ili mix opklade. 

Za više informacija posetite sledeću stranicu: 

https://hatbet.me/Promotions/Cashout

 

Kako funkcioniše promocija Naplati promašaj (Cashback)? 

Promocija važi samo za tikete sa jednim promašenim događajem koji sadrže minimum 4 događaja, a proizvod pogođenih kvota mora biti veći od 30 da biste ostvarili povraćaj novca. 

Za više informacija posetite sledeću stranicu: 

https://hatbet.me/Promotions/Cashback

 

Kome mogu da se obratim ukoliko sam zainteresovan/a za poslovnu saradnju? 

Za sva pitanja i predloge u vezi sa poslovnom saradnjom možete nam se u svakom trenutku obratiti putem mejl adrese – [email protected]